Poista Woocommercessa hinnoista 00-sentit

00-hintojen näyttö ei ole hyvää bisnestä, ainakin jos uskotaan isoja verkkokauppaiaita. Ihmisten ostoa estäviä kynnyksiä voidaan madaltaa muutamallakin kikkailulla. Tämä on yksi sellainen, jota isot pelurit käyttävät.

Esitettävistä hinnoista otetaan ensimmäiseksi valuuttatunnus pois, koska ihmiset lakkaavat silloin suhtautumasta hintoihin rahana, ja hinta muuttuukin vain numeroiksi. Sentit pienennetään näytöllä euroja pienemmäksi, jolloin niihin kiinnitetään vielä vähemmän huomiota kuin 99-hinnoittelussa. Ja tasaeuromyynnissä jätetään nollat kokonaan näyttämättä, jolloin saadaan luku näyttämään lyhyemmältä ja lyhyempään suhtaudutaan kuin se olisi halvempi. 99 on helpommin ostettavissa kuin 99,00 puhamattakaan aivan katastrofaalisesta 99,99 hinnasta,

Woocommercessa on natiivisti vain yksi tapa muokata hintojen ulkonäköä ja se sen on valuuttamerkin paikka ja onko luvun ja merkin välillä välilyönti. Siksi 00-desimaalit hävitetään koodikikkailulla.

Vanhaan tuttuun tapaan kopypeistaa allaoleva koodinpätkä functions.php -tiedostoon tai muokattuja koodeja esittävään plugariin.

Koodissa on osio, joka on kommentoitu eli ei ole käytössä. Jos poistat tiedostosta /* ja */ niin saat tuplanollat näkyviin tuotteessa, mutta muualla ne edelleen poistetaan näkyvistä.

Tämä sitten muuttaa desimaalien ulkonäön joka paikassa, myös vahvistusmaileissa.